Fri. May 3rd, 2024
18 (1)
Κοινοποίηση

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση τριών ακόμη θερμοκοιτίδων στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις στην δωρεά των Βασίλη και Αλεξία Σαβράμη, Βασίλη και Ιωάννας Δράγνη και τoυ Rex Maughan Forever Giving Foundation, της εταιρείας Forever Living Products. Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες.

Παρόντες ήταν η Λίλιαν Βιλδιρίδη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, οι δωρητές Αλεξία Σαβράμη, Βασίλης και Ιωάννα Δράγνη με τα παιδιά τους Παρασκευά, Στέφανο και Ευαγγελία. Εκ μέρους τoυ Rex Maughan Forever Giving Foundation παρευρέθηκαν η Άντζελα Στακιά, Marketing Director και ο Θοδωρής Μπούρης Country Sales Manager της Forever Living Products.

Επίσης, παρόντες ήταν εκ μέρους του Lifeline Hellas ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Σαχίνης, Γενικός Γραμματέας, η Νάσια Παπαμανώλη, ταμίας καθώς και ο Σπύρος Αποστολόπουλος, Διοικητής του νοσοκομείου, ο Πάρης Μπαλοδήμος, Αναπληρωτής Διοικητής, η Δρ. Άννα Δασκαλάκη, Παιδίατρος – Νεογνολόγος – IBCLC, Διευθύντρια ΕΣΥ, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΜΕΝΝ, ο κύριος Βασίλης Βάρσος, πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς με την κόρη του Ελένη Βάρσου, Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Κηφισιάς.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν ιδιαίτερα ευτυχής για την δωρεά των τριών θερμοκοιτίδων και ευχαρίστησε τους δωρητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas καθώς το 2023 παραδόθηκαν συνολικά πέντε νέες θερμοκοιτίδες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Επίσης, υποσχέθηκε να στηρίζει πάντα το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου «Αττικόν» καθώς και τα υπόλοιπα κρατικά νοσοκομεία παίδων της Ελλάδος. Φωτογραφικό Υλικό: PhotoPanoulis/ Φωτογραφίες: Μιχάλης Κατσογιάννης

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9