Πε. Μάι 16th, 2024
James
Κοινοποίηση

Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ (12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24). Μέσα και οι Σαμασέκου, Ρέτσος, εκτός οι Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Όπως αναμενόταν, ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι της OPAP Arena. Μέσα είναι και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Στις επιστροφές και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος άφησε πίσω τον τραυματισμό του.

Εκτός είναι ο τραυματίας Γιαν Εμβιλά, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος. Από την τιμωρία του επέστρεψε και ο Ροντινέι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση