Δε. Μάι 20th, 2024
Keramews
Κοινοποίηση

Τους προβληματισμούς της αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την «επόμενη ημέρα» της εκλογής Κασσελάκη εξέφρασε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του, σημειώνοντας ωστόσο ότι «η Κυριακή ήταν ημέρα συγχαρητηρίων, από Δευτέρα όμως ξεπροβάλλει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τί πρεσβεύει επί της ουσίας;»

Παράλληλα, εξέφρασε την επιφύλαξή της σχετικά με την ουσία των πολιτικών θέσεων που θα διατυπώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Θέλουμε πολύ να ακούσουμε τις πολιτικές του θέσεις. Πώς θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα; Υπάρχει ένας προβληματισμός σχετικά με την ουσία των πολιτικών θέσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη ρητορική με την οποία θα επιλέξει να πορευτεί ο κ. Κασσελάκης, η ίδια σημείωσε ότι «υπάρχει ένας προβληματισμός και μία ελπίδα να αποδοκιμάσει στην πράξη τον λαϊκισμό και τον τοξικό λόγο που είχε υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περασμένα χρόνια».

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε και πολύ αισιόδοξοι και το λέω αυτό γιατί έχουμε ήδη ακούσει κάποιες δηλώσεις για «ξεδόντιασμα», για επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.