Δε. Μάι 20th, 2024
Neos4
Κοινοποίηση

Τα γενετικά υλικά των δύο θυμάτων που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό εντοπίστηκαν ύστερα από αναλύσεις στο κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε γεμάτο οπλισμό στον Νέο Κόσμο.
Θοδωρής Παναγιωτίδης
14 Ιουνίου 2023 16:30
Τα γενετικά υλικά του «Ράμπο» και του κουνιάδου του «Νιόνιου» που έπεσαν θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από το σπίτι τους στον Κορυδαλλό, εντοπίστηκαν στο κλεμμένο Nissan, που ήταν γεμάτο όπλα και είχε βρεθεί τυχαία από περιπολία αστυνομικών της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Φρειδερίκου στον Νέο Κόσμο.

Αυτό για τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών σημαίνει ότι ενδεχομένως ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα για το οποίο η αντίπαλη πλευρά ενδεχομένως ενημερώθηκε εγκαίρως και στην ουσία τους πρόλαβαν. Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι ενδεχομένως να μην σχετίζονταν μεταξύ τους τα περιστατικά διαψεύστηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως και τα δύο θύματα ήταν μέλη της οργάνωσης του «Θείου Τζο» που έπεσε θύμα δολοφονίας πέρυσι στα Δερβενοχώρια, ενώ ο «Ράμπο» φαίνεται να εμπλεκόταν και σε υποθέσεις λαθρεμπορίου καυσίμων και ο κουνιάδος του διατηρούσε πρατήριο καυσίμων.

Επίσης, μετά την δολοφονία τους σημειώθηκε και μία εμπρηστική επίθεση σε πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο ιδιοκτησίας στενού συγγενικού προσώπου του «Θείου Τζο» και ενδεχομένως όλα τα αυτά τα περιστατικά να αποτελούν μέρος της ίδιας αλυσίδας.

Αναφορικά με το κλεμμένο NISSAN QASHQAI, στο πορτ μπαγκάζ του εντοπίστηκε σάκος που περιείχε δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, σφαίρες και χειροβομβίδα. Από την συνεχιζόμενα έρευνα εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ακόμη μία χειροβομβίδα και δύο μπιτόνια με βενζίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ο βαλλιστικός έλεγχος στα καλάσνικοφ και προέκυψε πως ήταν «καθαρά» και εκκρεμεί η ανάλυση για τα πιστόλια.

Τα γενετικά υλικά που ταυτοποιήθηκαν με τους δύο δολοφονημένους άντρες εντοπίστηκαν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου.