Πα. Μάι 10th, 2024
381013281 180152868450476 7756642902057935333 N
Κοινοποίηση

Επισκεφτήκαμε με τους συνεργάτες μου τη βάση της Ο.Α.Κ. Μεσσηνίας (Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών) και μιλήσαμε για το σημαντικό έργο τους.

Οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν τη μεγαλύτερη πολιτισμική αξία που έχει η κοινωνία, διότι ο εθελοντισμός αποτελεί ένα δείγμα του πολιτισμού μας και δείχνει τις αξίες κάθε κοινωνίας.

Χωρίς την εθελοντική συνείδηση στον τόπο μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και χαίρομαι ιδιαίτερα για το έργο που επιτελείται. Εμείς λοιπόν τιμούμε το εθελοντικό πνεύμα και στέλνουμε το μήνυμα από άκρη σε άκρη της Πελοποννήσου ότι οι εθελοντικές ομάδες προάγουν τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό μας.

Πάνω από όλα μας απεγκλωβίζουν από τον άκλητο και άκρατο ατομισμό, που νοθεύει την συλλογική συνείδηση και την προσπάθεια μας.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στην Καλαμάτα βρεθήκαμε στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και συναντηθήκαμε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, κ. Γεώργιο Λαφαζάνο, Ιατρό Πνευμονολόγο αλλά και τον Δημήτριο Μαστοράκη, αναπληρωτή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και Ιατρό Γενικής Ιατρικής.

Συναντηθήκαμε ακόμα με τον πρόεδρο κ. Κάντζα και μέλη του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, επιβεβαιώνοντας τη στενή συνεργατική σχέση που είχαμε και θα έχουμε στο μέλλον.

#neapeloponnisos#anexartiti#tatoulis