Πα. Μάι 10th, 2024
Marinakisp
Κοινοποίηση

«Είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία για το περιστατικό στο Βόλο.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που καλεί την κυβέρνηση να άρει τη στήριξή της στον Αχιλλέα Μπέο έπειτα από το περιστατικό χειροδικίας του δημάρχου Βόλου σε βάρος πολίτη.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», απάντησε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε το κυβερνών κόμμα.

Αχιλλέας Mπέος για επεισόδιο με πλημμυροπαθή: «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς για ένα μήνα»

Το επεισόδιο συνέβη στην Άλλη Μεριά όταν κάτοικοι που αντιδρούν στα έργα αποκατάστασης παρεμπόδισαν τις μπουλντόζες να εργαστούν. Κατά την επίσκεψη του δημάρχου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και όταν ένας εκ των πολιτών έβρισε τον κ. Μπέο, εκείνος τον χτύπησε με το χέρι.