Σα. Μάι 18th, 2024
Lakonia0aniliki
Κοινοποίηση

Σοκαριστικές είναι οι αντιδράσεις των μελών της οικογένειας της 13χρονης, η οποία γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία, που φέρεται να είναι και στενός συγγενής της.

Μετά τη μητέρα της, η οποία δήλωσε πως το παιδί πήγαινε με πολλούς άνδρες, ανάλογη ήταν και η αντίδραση της 18χρονης αδελφής της.

Η 18χρονη μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου ανέφερε: «Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι». Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο κορίτσι φιλοξενείται σε δομή της Πάτρας, όπως και κάποια από τα αδέλφια της.

Η οικογένεια της μικρής αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και οικονομική ανέχεια. Η αδελφή της 13χρονης είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο πατέρας τους, ο οποίος είναι πλέον στη φυλακή.

Σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της.

«Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δε μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η αδελφή της 13χρονης.

Η μητέρα της πριν από λίγες μέρες ερωτηθείσα για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 13χρονης είχε απαντήσει πως δε γνώριζε.

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Έχει εκθέσει ανθρώπους, τους έχει κλείσει φυλακή. Δεν ήξερα τίποτα, δε μου έλεγε τα μυστικά της», είπε η μητέρα του παιδιού.

www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση