Κυ. Μάι 12th, 2024
Photo 22 12 22 10 21 161671698957 640x426
Κοινοποίηση

Ο Χρήστος Ράμμος βρίσκεται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, υποτίθεται για το ζήτημα των προσφυγών των δικαστικών για τις συντάξεις τους. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.

Παραβιάζει ανοιχτές θύρες κανείς αν ισχυριστεί ότι τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εφαρμογή σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα του Χρήστου Ράμμου.

Ο λόγος, πασιφανής. Με τη θαρραλέα και έντιμη στάση του στο θέμα των υποκλοπών, ο Έλληνας δικαστής και επικεφαλής της ΑΔΑΕ συνέτριψε κάθε κυβερνητικό αφήγημα για την υπόθεση και στοιχειοθέτησε τη ζοφερή αλήθεια. Ότι δηλαδή στο στόχαστρο των υποκλοπών βρέθηκαν πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης, υπουργοί (της ίδιας κυβέρνησης) ακόμα και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ.

Στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης πληροφορηθήκαμε την Πέμπτη ότι ο Χρήστος Ράμμος είναι ένας από τους τρεις δικαστές που προσέφυγαν και δικαιώθηκαν από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων του κλάδου. Μάλιστα, εγείρεται και ζήτημα ηθικής. Είναι δυνατόν να διεκδικούν τρεις ανώτατοι δικαστικοί, συμπεριλαμβανομένου του Ράμμου, κατάργηση των περικοπών στις συντάξιμες αποδοχές τους;

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε όπως έγραψε και ο Λουίτζι Πιραντέλο. Και επειδή τα fake news δίνουν και παίρνουν πλέον, καλό θα είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.