Δε. Μάι 20th, 2024
Cb19d27e Skorda Vamvakousi Agelopoulos
Κοινοποίηση

Χαμός έγινε στο διάλειμμα της εκπομπής, Πρωινό μας και… η κάμερα κατέγραψε την επική φάρσα της Φαίης Σκορδά με “συνεργό” την Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο.  

Λίγο πριν εισβάλλει το ζευγάρι να μιλήσει για τη συνεργασία του σε διαφήμιση, η Φαίη με τη βοήθεια της Δήμητρας έκαναν μία φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου και… «την πάτησε»!

Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά ακούγεται να λέει: «Τι να πω ότι είστε δύο συνεργάτες; Δεν είναι χαζό αυτό;» με τον Γιώργο να της απαντά: «Μα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο… ο Γιώργος και η Δήμητρα» με τη Φαίη να επιμένει «μα είστε μαζί, θα φανώ εγώ μετά χαζή ότι δεν κάνω μία ερώτηση… Τι θα πω Δήμητρα ότι είστε φίλοι; Είστε ξαδέρφια;»!

giorgos1.jpg

Τόσο η Δήμητρα όσο και ο Γιώργος έλεγαν στην Φαίη ότι δεν θα μιλήσουν καθόλου για τα προσωπικά τους μόνο για τη συνεργασία τους και η παρουσιάστρια τόνισε: «Τι με απειλείς τώρα;»!

Η δε Δήμητρα είπε στη Φαίη ότι δεν θέλει να βγει στην εκπομπή και πήρε την τσάντα της να φύγει. «Είναι αυτό επαγγελματικό τώρα;» αναφώνησε η Φαίη ενώ η Δήμητρα έφευγε και ο Αγγελόπουλος είχε «μαρμαρώσει»!

Οι δυο γυναίκες είχαν συμφωνήσει να του κάνουν πλάκα και… τα κατάφεραν!

Δείτε τη φάρσα στον Ντάνο αλλά και την επιβεβαίωση on camera ότι είναι μαζί!

https://s1.dmcdn.net/v/V1S1-1aa1izcr2_qA/x480