Mon. Apr 29th, 2024
Img 2941
Κοινοποίηση

Με ένα ερωτικό τραγούδι μας προϊδεάζει για το τι ακολουθεί ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός Δημήτρης Ρούσσος.

Το «Εκείνη» είναι το τελευταίο  single πριν την κυκλοφορία του album (έχουν προηγηθεί το “Σαν Αστέρι Γυρίζεις” και το “Όλα  Εσύ”) , ένα ακουστικό κομμάτι για έναν έρωτα που μας στοιχειώνει. «Όλα είναι γκρίζα όταν η καρδιά νιώθει κενή», αυτό είναι το μήνυμα του τραγουδιού και του δημιουργού/ερμηνευτή  μέσα από το black n white αισθητικής video clip του.

Με επιρροές από την hip hop,ποπ, ροκ, ελληνική και ξένη μουσική σκηνή και καταγωγή από Μικρά Ασία και Πάρο, ο Δημήτρης Ρούσσος ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος στην κιθάρα και με τον καιρό ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Έφτασε μέχρι τα battles στο “The Voice”  του 2017 και σήμερα εκτός από μουσική  παραδίδει μαθήματα κιθάρας και personal training!

Τα προσωπικά του βιώματα αποτελούν την πηγή έμπνευσης και εκφράζονται μουσικά και στιχουργικά άλλοτε με θυμό και λύπη κι άλλοτε με γλυκιά, νοσταλγική κι ονειροπόλα ματιά.

Δέκα διαφορετικά τραγούδια στο album «ΑΜΠΑΡΙΖΑ» που κυκλοφορεί σύντομα από την Inspiralpro Music με υπογραφή σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Δείτε το video clip από το τραγούδι «Εκείνη»:

Επίσης το video clip από το τραγούδι  «Σαν Αστέρι Γυρίζεις»: