Δε. Μάι 20th, 2024
Youtube Thumbnail 1280x720 Px (31)
Κοινοποίηση

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων ως μέλος του δικτύου τοπικών και περιφερειακών εκπροσώπων της ΕΕ, «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης – BELC» συμμετείχε από τις 21 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου, με την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Σταΐκου Μάρη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Γαλουντζή Σούλα, στις εργασίες τριήμερης συνάντησης στις Βρυξέλλες, στις εγκαταστάσεις τις Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κατά την παρουσία τους, οι κύριες Σταΐκου και Γαλουντζή, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με βέλτιστες πρακτικές, σε θέματα ενδιαφέροντος, άλλων Δήμων της Ευρώπης και συμμετείχαν στα panel ομιλιών με θεματολογία που αφορά στις ευρωπαϊκές πολιτικές μετανάστευσης, τουρισμού και εργαλείων ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Άξιο να αναφερθεί πως ο Δήμος μας εντάχθηκε στο Δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης» το 2024 και είναι η πρώτη φορά που εκπροσωπείται στον θεσμό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι συμμετέχουσες μετέβησαν και διέμειναν στις Βρυξέλλες με δαπάνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ίδιους πόρους.