Δε. Μάι 13th, 2024
Uber Coronation
Κοινοποίηση

Βασιλικότεροι του… βασιλέως θα είναι λίγοι τυχεροί που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια διαδρομή με βασιλική άμαξα από την Uber εν όψει ενθρόνισης Καρόλου.

Όσοι σχεδιάζουν να βρίσκονται στο Λονδίνο προ της μεγάλης τελετής στέψης του Καρόλου στον βρετανικό θρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν σαν… βασιλείς. 

Η Uber προνόησε παρουσιάζοντας την περασμένη εβδομάδα την «άμαξα στέψης», η οποία θα είναι διαθέσιμη για ντόπιους και επισκέπτες μεταξύ 3ης και 5ης Μαΐου, λίγο πριν την ενθρόνιση του Καρόλου.

Τέσσερα λευκά άλογα κι ένας κομψός οδηγός θα μεταφέρουν την άμαξα και τους επιβάτες της στο Dulwich Park, τον καταπράσινο χώρο 310 στρεμμάτων στα νοτιοδυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Επενδεδυμένη εσωτερικά με κόκκινο βελούδο, με χρυσές ρόδες και περίτεχνο διάκοσμο, η άμαξα μοιάζει με εκείνη που θα μεταφέρει τον Κάρολο την ημέρα της στέψης του. 

«Έχει κατασκευαστεί με φροντίδα και τη χρήση σχεδίων προηγούμενων βασιλικών αμαξών, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να μετακινηθούν με την πολυτέλεια εκείνη που συνήθως παρέχεται μονάχα στις υψηλότερες βαθμίδες της βρετανικής μοναρχίας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η Uber. 

Παρόλα αυτά, η εταιρεία γνωστοποίησε πως θα προσφέρει περιορισμένο αριθμό διαδρομών ημερησίως – γι’αυτό και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν εγκαίρως κράτηση. 

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr