Σα. Μάι 25th, 2024
Nikos Floriniotis2 2
Κοινοποίηση

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έδινε τη δική του μάχη, με δύναμη, σθένος και ελπίδα ότι στο τέλος θα βγει νικητής. Όμως δεν άντεξε, λύγισε από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε για καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, νωρίς το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Ήταν σχεδόν πριν από 2 εβδομάδες όταν ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει μέσα από το νοσοκομείο για την επιδείνωση της υγείας του.

«Είμαι στο νοσοκομείο. Ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο ημέρες να με παρακολουθούν, για να δουν πώς πάει η καινούρια θεραπεία» ήταν τα λόγια του Νίκου Φλωρινιώτη στη Super Κατερίνα πριν από 20 ημέρες.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο. Όμως ο θάνατος χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα της οικογένειας, 6 μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Πρώτα ο θεός, πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος, γιατί έκανα μια εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, εγώ έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» έλεγε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Συντετριμμένη η αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη, λύγισε από την απώλεια του μικρού της αδελφού και περιέγραψε τις τελευταίες του στιγμές.

«Το πρωί κοιμόμουνα δίπλα του και σηκώθηκα και τον είδα, γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο, επειδή είχε από προχθές πολύ υψηλό πυρετό. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα. Και τρέχω στους γιατρούς και λέω «παιδιά, ο αδερφός μου, έχουν  πρηστεί τα άκρα του και είναι παγωμένα, τι συμβαίνει; Ελάτε λίγο γρήγορα». Και ήρθε ο γιατρός, μου λέει «βγες λίγο έξω να τον εξετάσω». Μου λέει «ξεκουράστηκε». Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μου τα πήρανε όλα. Μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δε μου αφήσανε» δήλωσε η Αννούλα Φλωρινιώτη στο Πρωινό.

Μαχητής μέχρι το τέλος, με βαθιά πίστη στον θεό, ο Νίκος Φλωρινιώτης πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο όμως η ασθένεια τον νίκησε. Έφυγε ήρεμος και γαλήνιος, έχοντας στο πλάι του τις δύο γυναίκες της ζωής του, που αγάπησε δυνατά, τη μητέρα του Μάχη και την Αννούλα την αδερφή του, που του κράταγε το χέρι μέχρι την τελευταία του πνοή.

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος, η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

www.http://tlife