Σα. Μάι 25th, 2024
Smart
Κοινοποίηση

Φωτογραφία που δείχνει ένα νεκρό κοράκι καρφωμένο σε ξύλο, στην Πάρο, προκαλεί αντιδράσεις. Η ανάρτηση στο Facebook με την καταγγελία.

Αντιδράσεις προκαλεί μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η οποία προέρχεται από το νησί της Πάρου και απεικονίζει ένα – κυριολεκτικά – σταυρωμένο κοράκι.

Συγκεκριμένα, την φωτογραφία δημοσίευσε πρώτος στα social media ο χρήστης Σωτήρης Τζαφάς, ο οποίος κάνει λόγο για κακοποίηση ζώου.

“Αυτή είναι η τουριστική Πάρος. Βγάλτε συμπεράσματα. Κρίμα που υπάρχουν Παριανοί, σε τόσο χαμηλό επίπεδο ακόμα και που τους ανέχονται. Οι υπόλοιποι, να δυσφημούν τον τόπο τους. Ντροπή” έγραψε χαρακτηριστιά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σημειώνοντας πως είναι στην περιοχή της Πούντας.

Στην εικόνα φαίνεται ένα νεκρό κοράκι, το οποίο είναι καρφωμένο πάνω σε ξύλο που έχει το σχήμα του σταυρού, ενώ το έχουν αφήσει σε δημόσια θέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cycladeslive.gr, κάποιοι το κάνουν αυτό εν είδη σκιάχτρου, ώστε να διώχνουν άλλα πτηνά από τα χωράφια τους.