Πε. Ιούλ 18th, 2024
Vivo X90 Pro Zeiss Camera Official 1 1536x864.jpg
Κοινοποίηση

Το vivo X90 Pro ήρθε δυναμικά για να ανταγωνιστεί στα ίσα τα αντίστοιχα Galaxy, Pixel, iPhone smartphones, με μια κάμερα που λάμπει περισσότερο όταν δύει ο ήλιος. Η κινεζική εταιρεία αποδεικνύει πως ενδιαφέρεται για καινοτομία στον τομέα της φωτογραφίας και γι’ αυτό φέρνει νέα τεχνολογία σταθεροποίησης μικρο-αντίζυγων και μια συνεργασία με τη γερμανική φωτογραφική μάρκα Carl Zeiss.

Το vivo X80 Pro του 2022 διέθετε ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας με φανταστικές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού, συν όλα τα premium πρόσθετα που θα περίμενε κανείς από μια ναυαρχίδα. Το vivo X90 Pro, ωστόσο, καταφέρνει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αναβαθμίσει τη φωτογραφία.

Συνοπτικά, έρχεται με έναν νέο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9200 με υποστήριξη ανίχνευσης ακτίνων, κύρια κάμερα 50 MP μίας ίντσας, βαθμολογία IP68 και γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Στο set up τριπλής πίσω κάμερας κυριαρχεί αυτή η κύρια κάμερα 50MP IMX989 μιας ίντσας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας κάμερας που μπορείτε να βρείτε σε ένα mainstream smartphone σήμερα και ταιριάζει με το Xiaomi 13 Pro.

Οι ημερήσιες λήψεις προσφέρουν άφθονο φυσικό bokeh λόγω αυτού του μεγάλου μεγέθους αισθητήρα, υψηλό επίπεδο λεπτομέρειες και ζωντανές εικόνες. Και φέρουν πολλές ικανοποιητικές και εντυπωσιακές λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει, όμως, είναι στις low light φωτογραφίες. Ο συνδυασμός αυτού του αισθητήρα και των εξαιρετικών διαπιστευτηρίων χαμηλού φωτισμού της vivo δημιουργεί υπέροχα στιγμιότυπα τη νύχτα, τα οποία δεν χάνουν από λεπτομέρεια και καθαρότητα.

Ένα ωραίο tip εδώ είναι η προσθήκη μιας χειροκίνητης λειτουργίας astro, η οποία σας επιτρέπει να τραβάτε εικόνες αστροφωτογραφίας όπως θα κάνατε μια λήψη μιας νυχτερινής λειτουργίας. Απλώς πρέπει να κρατήσετε το τηλέφωνο σχετικά ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα και εμφανίζεται η επιλογή λειτουργίας astro που θα επιτρέψει μαγευτικές νυχτερινές λήψεις.

Πηγή:techblog.gr

Αφήστε μια απάντηση