Πε. Ιούν 13th, 2024
Tiktok
Κοινοποίηση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο Έλληνα μελισσοκόμου TikToker, ο οποίος μοιράζεται μυστικά της υπαίθρου και γνωρίζει στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών.

Πολλά μπορεί να δει κανείς κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο TikTok, ωστόσο ένας από τους λογαριασμούς που έχουν γίνει viral το τελευταίο διάστημα είναι αυτός ενός Έλληνα μελισσοκόμου.

Πρόκειται για το account “Ορεινή Μέλισσα” πίσω από το οποίο κρύβεται ο Χάρης Σταμάτης, ο οποίος μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του τις “συναντήσεις” του με άγρια ζώα και κάθε λογής έντομα στην ύπαιθρο, ενώ παράλληλα μας συστήνει τον θαυμαστό κόσμο των μελλισών.

@orinimelissa Ένας άκακος σκορπιός που δεν είχε κεντρί #orinimelissa #μαθεστοtiktok #wildlife ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα

Σε ένα από τα βίντεό του μάλιστα, το οποίο ήδη μετρά 1,3 εκατομμύρια προβολές ο νεαρός μελισσοκόμος φαίνεται να είναι καλυμμένος με χιλιάδες μέλισες, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, χωρίς να φοράει την ειδική στολή, εξηγώντας γιατί καμία δεν τον τσιμπάει.

@orinimelissa Απάντηση στον χρήστη @Βούλα Κ Οι μέλισσες δεν τσιμπάνε ποτέ αν δεν κινδυνευσει η φωλιά τους #orinimelissa #savethebees #μαθεστοtiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα

Και μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκνήσει για πολλούς, όπως και οι ανεπιθύμητες συναντήσεις με έντομα, μία επίσκεψη στο προφίλ του ίσως να σας προετοιμάσει σε περίπτωση που κάποια μέλισσα, φίδι ή σκορπιός κάνει την εμφάνισή του εκεί που κάθεστε αμέριμνα.

@orinimelissa Μεγάλωσα με τις μέλισσες και μπορώ να πω ότι είναι τα πιο ευγενικά έντομα στο κόσμο #savethebees #μαθεστοtiktok #orinimelissa ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα