Πε. Ιούλ 18th, 2024
Image1 (1)
Κοινοποίηση

Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίχα για να τον «πατήσουν κάτω» ψυχολογικά και να αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέμενε πως δεν έχει πει κανένα ψέμα στον Στάθη Σχίζα και δεν ήταν η ίδια ο λόγος που ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star, όμως τώρα «τα γυρίζει».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», η τραγουδίστρια τώρα υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Σχίζα.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής: «Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη και την Ευρυδίκη και τους λέει ότι “ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε ζευγάρι πια, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε”».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ήταν η ίδια η Ελευθερία που «πρόδωσε» τον Μάριο Πρίαμο στις άλλες δύο παίκτριες.

«Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος που με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος όμως είναι», φέρεται να τους είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή:newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση