Πε. Ιούν 13th, 2024
Germany Kraftwerk
Κοινοποίηση

Οι Kraftwerk το εμβληματικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής θα βρεθεί στο Ηρώδειο στις 16 Ιουλίου 2023 στις 21:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, σε μία συναυλία ωδή στην ηλεκτρονική μουσική.

Το συγκρότημα από το Dusseldorf κυριολεκτικά δημιούργησε την ηλεκτρονική μουσική στη δεκαετία του 1970 και με κάθε νέο δίσκο του, επανακαθόριζε την πορεία που θα ακολουθούσε το είδος κατά τα επόμενα χρόνια. Άλμπουμς όπως τα «Autobahn» (1974), «Radio Activity» (1975), «Trans-Europe Express» (1977), «The Man-Machine» (1978) και «Computer World» (1981) λειτούργησαν ως σημεία αναφοράς για αμέτρητους καλλιτέχνες ανά τον πλανήτη και σήμερα αποτελούν απαραίτητα κεφάλαια της ιστορίας της σύγχρονης μουσικής.

Στην πρώτη εμφάνισή τους στο ρωμαϊκό ωδείο θα παρουσιάσουν το νέο οπτικοακουστικό show τους που έχει δεχθεί διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο. Οι μεγάλες επιτυχίες των Kraftwerk θα παρουσιαστούν ζωντανά επί σκηνής με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο, ειδικά προσαρμοσμένο ώστε το θέαμα να χρησιμοποιεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα του μνημείου και όχι απλά τη σκηνή.

Περισσότερες πληροφορίες
Ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2023

Ώρα: 21:00

Χώρος: Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Πληροφορίες εισιτηρίων εδώ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr