Κυ. Ιούν 23rd, 2024
Iphone15.jpg
Κοινοποίηση

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επόμενης γενιάς της Apple φημολογείται για άλλη μια φορά ότι θα διαθέτουν βελτιωμένο σαρωτή LiDAR που παρέχεται από τη Sony.

Οι αισθητήρες του σαρωτή LiDAR των ηλεκτρονικών συσκευών Apple επιτρέπουν τη χρήση μιας τεχνολογίας ικανής να μετρήσει την απόσταση από έναν πομπό λέιζερ σε ένα στοιχείο που υπάρχει στο περιβάλλον. Σε iPhone και iPad, οι σαρωτές LiDAR προορίζονται για επαυξημένη πραγματικότητα και γενικές λειτουργίες κάμερας. Οι φήμες θέλουν να είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Pro μοντέλων.

Οι αναλυτές αγοράς της Barclay, Blayne Curtis και Tom O’Malley, ενημέρωσαν τους επενδυτές τους ότι η Sony θα κατασκευάσει τα περισσότερα (ή όλα) από τα εξαρτήματα για τους σαρωτές LiDAR των μοντέλων iPhone 15 Pro που θα κυκλοφορήσουν αργότερα εντός του 2023.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι η Sony θα αντικαταστήσει τα Lumentum και WIN Semiconductors και θα γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής εξαρτημάτων LiDAR Scanner για τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Ο Kuo είπε ότι η λύση της Sony είναι πιο αποδοτική σε ενέργεια και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ο σαρωτής LiDAR να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στο ίδιο επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας όπως τώρα ή ίση απόδοση με μικρότερο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro περιλαμβάνουν τσιπ A17 Bionic, θύρα USB-C, πλαίσιο από τιτάνιο με κουμπιά στερεάς κατάστασης, λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη και πολλά άλλα.

Πηγή:techblog.gr

Αφήστε μια απάντηση