Πε. Ιούλ 18th, 2024
Unnamed 2024 02 26t083759.815
Κοινοποίηση

«Πάλι Κομμάτια θα γίνω», είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Evgenia, με την σπουδαία υπογραφή του Λευτέρη Πανταζή, και του Στέλιου Χρόνη. 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, ζώντας στην Αμερική, έχει καταφέρει να κάνει πολύ σημαντικά μουσικά βήματα, στην Ελλάδα, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες, με πολλούς αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς, να την εμπιστεύονται… 

Έτσι, και ο Λευτέρης Πανταζής, πιστεύοντας την φωνή της, αλλά και ξεχωρίζοντάς την για το ήθος της, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και συνεργάτη του, Στέλιου Χρόνη, αποφάσισαν να της εμπιστευτούν, το «Πάλι Κομμάτια θα γίνω», που μόλις κυκλοφόρησε από την Spicy Music,  και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε συνεπαίρνει. 

Ένα τραγούδι, άκρως δυναμικό, ρυθμικό, με την ενορχηστρωτική πινελιά των Βασίλη Δήμα, Κωνσταντίνου Παντζή και Χρήστου Ρουπακιά, όπου η Evgenia, το απογειώνει με την φωνή της και το ταπεραμέντο της.

Το «Πάλι Κομμάτια θα Γίνω», συνοδεύεται με ένα ευρηματικό βιντεοκλίπ δια χειρός Steven Airth, όπου σε αυτό απολαμβάνουμε σε ρόλο guest, το διεθνούς φήμης μοντέλο, Αλέξανδρο Κώτση, αλλά και ένα επιτελείο πανέμορφων μοντέλων, που συμμετείχαν στα καλλιστεία, GS HELLAS, όπου μαζί με την Evgenia, στέλνουν ένα ανατρεπτικό μουσικό μήνυμα, για κάθε χωρισμό.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού από την Spicy Music, αυτές τις μέρες, η Εvgenia, προετοιμάζεται πυρετωδώς, για το μεγάλο τους tour σε Αμερική και Καναδά, μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Αντύπα, και τον γιο του Πρόδρομο, με πρώτη μουσική τους στάση την Παρασκευή 1η Μαρτίου, το Βανκούβερ!