Σα. Ιούν 22nd, 2024
Peripoliko
Κοινοποίηση

Τρεις απόπειρες αρπαγής παιδιών Δημοτικού καταγράφηκαν στην τοπική κοινότητα Τριάδας και στο Μαντούδι, στην Εύβοια, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο ΜαντουδίουΓιάννη Καντζούρα, ο οποίος μίλησε στο evima.gr, τα δύο από τα τρία περιστατικά έγιναν την περασμένη Πέμπτη στις 17:30 μμ και 19:00 μμ αντίστοιχα.

Ειδικότερα, το ένα περιστατικό αφορά αγοράκι ηλικίας 7 ετών που έπαιζε έξω από γυμναστήριο και την ώρα που πήγαινε σπίτι του, το σταμάτησε ένα μεγάλο πολυτελές αυτοκίνητο και του έκανε περίεργες ερωτήσεις.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά κοριτσάκι ηλικίας 8,5 ετών το οποίο βρισκόταν στον παράδρομο της πλατείας στο Μαντούδι που έχει ζαχαροπλαστείο η γιαγιά της, 200 μέτρα από το σπίτι. Εκεί, την πλησίασε ένα βαν και της μίλησε ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών, με το κοριτσάκι να φεύγει γρήγορα.

Το τρίτο περιστατικό έγινε στον δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων με ένα κοριτσάκι 12 ετών από την Τριάδα.

«Είναι σοβαρό και ανησυχητικό το γεγονός. Δεν πρέπει τα παιδιά να τα αφήνουμε πλέον μόνα τους, θέλει μεγάλη προσοχή. Να σας πω ωστόσο ότι δεν έχει συμβεί παλαιότερα άλλο παρόμοιο γεγονός. Το αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου ερευνά την υπόθεση», είπε ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, ενώ αποκάλυψε ότι και στα τρία περιστατικά ήταν τα ίδια αυτοκίνητα.