Σα. Μάι 25th, 2024
Brad Piap
Κοινοποίηση

Τον ρόλο του πήρε, τελικά, ο Matt Damon.

Αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα αριστουργήματα των Μάρτιν Σκορτσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2006.

Ήταν προγραμματισμένο να είναι συμπρωταγωνιστής δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αλλά υπήρξε αλλαγή σχεδίων. Πρόκειται για την ταινία «The Departed», στην οποία ο Μπραντ Πιτ επρόκειτο να υποδυθεί τον Κόλιν Σάλιβαν, ένας ρόλος που τελικά πήγε στον Ματ Ντέιμον.

Το 2003, ο Πιτ, μαζί με τη Warner Bros. και τον παραγωγό Μπραντ Γκρέι, είχαν αγοράσει τα δικαιώματα του αμερικανικού ριμέικ της ταινίας «Infernal Affairs», αλλά τελικά αποφάσισαν ότι ο ρόλος θα ταίριαζε σε έναν νεότερο ηθοποιό.

Ωστόσο, παρά την τεράστια επιτυχία της ταινίας, ο Πιτ δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του, παρόλο που το «The Departed» κέρδισε τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

«Δούλεψα αυτή την ταινία για δυόμισι χρόνια, παλέψαμε γι’ αυτήν την ταινία και μετά πήραμε τον William Monahan για το σενάριο», εξήγησε ο Πιτ στο περιοδικό «Interview» το 2012.

«Μόλις ο Σκορσέζε καταπιάστηκε με την ταινία, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα αν πρωταγωνιστούσαν νεότεροι ηθοποιοί. Σκέφτηκα ότι ήμουν πολύ μεγάλος γι’ αυτό τον ρόλο», πρόσθεσε ο ίδιος. 

skai.gr