Screenhunter 7194
Κοινοποίηση

Γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος που ζει εδώ και ένα χρόνο η οικογένεια της 15χρονης Λινά από ένα χωριό της Αλσατίας. Η μητέρα και ο πατέρας της, που από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αγωνιούσαν για την τύχη της κόρης τους, ενημερώθηκαν ότι το άψυχο σώμα της έφηβης βρέθηκε σε πυκνό δάσος, σφηνωμένο στις όχθες ενός χείμαρρου στη νομαρχία της Νιέβρ, στη Βουργουνδία. Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση 500 χιλιομέτρων από το χωριό τους, την Πλεν, που είναι στον Κάτω

Πριν λίγους μήνες, τον Ιούλιο, η γαλλική αστυνομία είχε φτάσει μια ανάσα από τη σύλληψη του άνδρα που θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Στις 10/07/24 όμως, τη στιγμή που αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην κατοικία ενός 43χρονου, του Σαμιουέλ Γκονέν, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκίνητου του οποίου είχε βρεθεί DNA της κοπέλας, τον βρήκαν απαγχονισμένο.Στο σημείωμα που βρήκαν στο σπίτι του έγραφε: “Έχασα την τιμή μου, την αξιοπρέπειά μου, την ανθρωπιά μου, πρέπει να φύγω. Δεν ξέρω πώς να ελέγξω τον εαυτό μου, όλα γίνονται πολύ γρήγορα”.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας να κινείται στον επαρχιακό δρόμο μέσω του οποίου η Λινά περπάτησε για να πάει με τα πόδια στον σταθμό. Η κοπέλα έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 3 χιλιομέτρων για να φτάσει στον προορισμό της.