Κυ. Ιούν 23rd, 2024
Rodos
Κοινοποίηση

Στην άμεση σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα στη Ρόδο, προχωρά ο δήμος Ροδίων, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια. 

Όπως προκύπτει, βάσει του εγγράφου του δήμου που αναρτήθηκε το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη στη Διαύγεια, αποφασίστηκε η άμεση σφράγιση του beach bar που έστησε και φέτος ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα στην Αγία Μαρίνα της Ρόδου. Σύμφωνα με την απόφαση, το κατάστημα θα κλείσει στις 20 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Η απόφαση βασίζεται σε απόφαση της δημοτικής επιτροπής και φέρει την υπογραφή του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη. Στο έγγραφο δεν προσδιορίζεται η χρονική διάρκεια κατά το οποίο η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», η απόφαση αφορά την οριστική σφράγιση του καταστήματος.

Στο έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αναφέρεται επίσης πως την ημέρα σφράγισης του καταστήματος (20 Ιουνίου), ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να βρίσκεται στο κατάστημα, προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία. Σε διαφορετική περίπτωση, η σφράγιση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του. Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης πως ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα προσφυγής.  

Το συγκεκριμένο κατάστημα απασχόλησε πέρυσι την κοινή γνώμη, όταν δημοσιοποιήθηκαν εικόνες των σερβιτόρων να μπαίνουν στο νερό μέχρι το στήθος για να σερβίρουν τους πελάτες τους που βρίσκονταν στις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βεβαίωσαν παράνομες κατασκευές, που πέρυσι κατεδαφίστηκαν και τις οποίες φέτος επανεγκατέστησε ο ιδιοκτήτης, όπως διαπίστωσαν οι νέοι έλεγχοι.