Screenhunter 7113
Κοινοποίηση

Γνωρίζετε πόσο μου αρέσει να μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου μαζί σας.
Αφορμή της ανάρτησης αυτής στάθηκε το υπέροχο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που πραγματοποιείται στον Δήμο Ερμιονίδας 18-20/10.
Ένα Φεστιβάλ που εξαρχής στήθηκε με πολύ κόπο και οργάνωση και καταφέραμε να παγιωθεί, να γίνει θεσμός και να υποδέχεται κάθε χρόνο κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Και ποιος κερδίζει?
Φυσικά η Τοπική Κοινωνία και η οικονομία της, ολόκληρη η Τοπική Κοινωνία.
Αλλά κάποιοι, όχι, δεν θέλουν κόσμο, δεν θέλουν μεγαλειώδη Φεστιβάλ γιατί διάβασαν στην διαύγεια ότι δόθηκαν περισσότερα χρήματα από τον Δήμο για την διοργάνωση στην Κοινότητα Ερμιόνης και όχι στην Κοινότητα Πορτοχελίου ή Κρανιδίου ή όπου αλλού.
Γιατί είναι κοντόφθαλμοι και δεν καταλαβαίνουν πως η κάθε εκδήλωση έχει έναν χαρακτήρα, διαφορετικές απαιτήσεις, διαφορετικό κοινό και πως δεν ανήκει αποκλειστικά σε μια κοινότητα.
Ανήκει στον Δήμο Ερμιονίδας και όλοι οι επαγγελματίες επωφελούνται.
Σταματήστε να δημιουργείτε αντιπαλότητες μεταξύ των κοινοτήτων και ανοίξτε τα μάτια σας και τους ορίζοντες σας και όλα θα είναι πιο καθαρά.
Κάθε κοινότητα αυτού του Δήμου έχει την δική της ομορφιά και τα δικά της χαρακτηριστικά. Δεν γίνονται όλα παντού, εκτός κι αν θέλετε να φέρει ο Δήμος ένα βουνό στο Πορτοχέλι.
Είμαστε μια Μονάδα, είμαστε ο Δήμος Ερμιονίδας, μόνο έτσι θα πάνε μπροστά όλες οι κοινότητες, μόνο αν προβάλουμε έναν ενιαίο προορισμό, την Ερμιονίδα.
Οι μικροπολιτικές εμένα προσωπικά ούτε με άγγιζαν, ούτε με αγγίζουν και φυσικά είναι και ξεπερασμένες.

463436567 122190291872080378 1666140558531096340 N


Μην μετράτε λοιπόν στην Διαύγεια πόσα έδωσε ο Δήμος για τις εκδηλώσεις κάθε Κοινότητας.
Η Δημοτική Αρχή δίνει χρήματα για τις εκδηλώσεις του Δήμου Ερμιονίδας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την εξωστρέφεια της κάθε εκδήλωσης γιατί με αυτή την οπτική εμείς το βλέπουμε.
#angelikiloumi
Ergodive Loumisdivingteam