Πε. Ιούλ 18th, 2024
45dfb52334b81691b609eb806eb551f2 Xl
Κοινοποίηση

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε νέο αίτημα για να βρεθεί φέτος στην απονομή των Όσκαρ, όμως η προσπάθειά του έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με το Variety, η Ακαδημία δεν ενέκρινε το αίτημα που έκανε ο ατζέντης του πρακτορείου WME, Μάικ Σίμπσον εκ μέρους του Ουκρανού Προέδρου, προκειμένου να μιλήσει στην τελετή απονομής.

Ο Μάικ Σίμπσον ήταν εκείνος που προώθησε το αίτημα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς εκπροσωπεί τον Άαρον Κάουφμαν, ο οποίος μαζί με τον Σον Πεν σκηνοθέτησαν το ντοκιμαντέρ «Superpower», που είναι αφιερωμένο στην Ουκρανία.

Το ίδιο δημοσίευμα του Variety αναφέρει πως η ομάδα του Ζελένσκι επιστράτευσε τον Μάικ Σίμπσον, καθώς εκπροσωπεί διάσημα ονόματα, προκειμένου να πείσει τα μέλη της Ακαδημίας, να εμφανιστεί ο Ουκρανός πρόεδρος στην τελετή απονομής.

Ωστόσο, ο θεσμός προτιμά να απέχει από την πολιτική. Δεν είναι βέβαια, η μόνη διοργάνωση που έχει απορρίψει τον Ζελένσκι, αφού και τον Σεπτέμβριο η ομάδα του προσέγγισε τους διοργανωτές του Φεστιβάλ του Τορόντο, οι οποίοι επίσης αρνήθηκαν την εμφάνισή του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση