Δε. Ιούλ 15th, 2024
Mairi Xronopoulou
Κοινοποίηση

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Οκτωβρίοιυ.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιήθηκε για την εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μη γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλλε άμεσα έγκληση, κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό».