Πε. Ιούλ 18th, 2024
Screenhunter 50
Κοινοποίηση

Εκτεταμένη επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε χώρο εργοταξίου πίσσας, στην θέση Λαγκάδα Λεπενούς στο νομό Αγρινίου.

Οι φλόγες ξεπήδησαν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ενώ ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις, καθώς στον χώρο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, ενώ το εργοτάξιο βρίσκεται σε δασική έκταση.

Ένας 52χρονος εργαζόμενος στο εργοτάξιο έχει χάσει την ζωή του, από την πυροσβεστική αναφέρουν ότι εντόπισαν τη σορό του. Βρέθηκε απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου.

Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και οι μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης εκτός των πυροσβεστικών δνάμεων συμμετέχει και εναέριο μέσο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.