Σα. Ιούν 22nd, 2024
202304071850284640
Κοινοποίηση

Τύρναβος: Για να κρύψουν τα ίχνη τους οι απατεώνες έμπλεξαν 78χρονο συγγενή τους που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος

Θύμα απάτης από ένα ζευγάρι από τον Τύρναβο έπεσε ένας 70χρονος από τον Αλμυρό από τον οποίο κατάφερε να αρπάξει συνολικά 335.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το gegonota.news η γνωριμία του ζεύγους των απατεώνων με τον 70χρονο έγινε τους τελευταίους μήνες του 2022 σε θάλαμο Νοσοκομείου της Λάρισας την περίοδο που εκείνος νοσηλευόταν μετά από επέμβαση όπως και συγγενής των δραστών.

Με αφορμή τις επισκέψεις στον συγγενή τους οι απατεώνες επικοινωνούσαν καθημερινά με τον 70χρονο τον οποίο έπεισαν να τους δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Ο 70χρονος που ήθελε να «αυγατίσει» την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τα οποία υποτίθεται ότι διαχειριζόταν το ζευγάρι. Για να κρύψει τα ίχνη του ο απατεώνας από τον Τύρναβο δεν δίστασε να δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με «π»

Ο εμπαιγμός τις δήθεν επενδύσεις διήρκησε τρεις μήνες με τον 70χρονο να καταθέτει τελικά μήνυση και να ασκείται δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για την απάτη.

newsbomb.gr