Κυ. Ιούν 16th, 2024
Don Quixote
Κοινοποίηση

«Δον Κιχώτης»

από τον Θίασο Ηλία Καρελλά

στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ την ερχόμενη σεζόν 2024-2025

Ακρόαση ηθοποιών

Tο αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» θα παρουσιάσει o Ηλίας Καρελλάς κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025. Πρόκειται για το κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας που προετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου ΚΑΠΠΑ για παιδιά και εφήβους, σε διασκευή Mike Kenny και μετάφραση Χαράς Γιαννακοπούλου. 

 Παράλληλα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ΚΑΠΠΑ η παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» του Mikke Kenny, που βραβεύθηκε με το βραβείο Θεάτρου για Παιδιά και Εφήβους, από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών. Επίσης συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η παράσταση-εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σκιές στο Πεντάγραμμο», που μας ταξιδεύει παρέα με τον Καραγκιόζη από την Δύση ως την Ανατολή, με πυξίδα τη μουσική.

Για τις παραστάσεις του «Δον Κιχώτη» που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών. Κατά την ακρόαση θα ζητηθεί μονόλογος, κινητικός αυτοσχεδιασμός και τραγούδι. Επιπλέον προσόν θα θεωρηθεί η γνώση μουσικού οργάνου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και δύο φωτογραφίες στο email του θιάσου (audition.karellastheatercompany@gmail.com) μέχρι και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Θα αποσταλεί πρόσκληση σε όσους επιλεγούν έως τις 15 Φεβρουαρίου. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΕΛΛΑΣ