Σα. Μάι 25th, 2024
Afroditi Tempi.jpg
Κοινοποίηση

Η 22χρονη Αφροδίτη Τσιώμα ήταν ένα από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησαν στο newsit.gr ξεσπώντας για τον θάνατό της.

«Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Το καταλαβαίνετε; Το παλεύω να είμαι δυνατή, αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται. Την κόρη μου την δολοφόνησαν στα Τέμπη. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης Τσιώμα.

«Πήγε για ένα Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με τη φίλη της και τον φίλο της. Ήταν τρία πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, χαρούμενα. Ήθελε να κάνει και ένα σεμινάριο το πρωί εκείνης της Τρίτης» περιγράφει η μητέρα της Αφροδίτης και θυμάται την τελευταία φορά που άκουσε την κόρη της:

«Της μίλησα στις 19:45 το απόγευμα, της ευχήθηκα καλό ταξίδι, ήταν ήδη μέσα στο τρένο, μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και ύστερα έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν τι έγινε και έφυγα στη Λάρισα με την ελπίδα η κόρη μου να είναι στους τραυματίες. Όμως όχι. Ενώ καθόταν στο 5ο βαγόνι, εκείνη τη στιγμή είχε πάει στο κυλικείο», λυγίζει η μητέρα της 22χρονης που «έσβησε» στα Τέμπη και ξεσπάει.

Τέμπη: «Όσοι ευθύνονται να τιμωρηθούν»

Μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης Τσιώμα δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή που νιώθει για όλους όσοι μπορεί να έχουν ευθύνες για την αδιανόητη τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας:

«Αυτοί είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες τελείως. Τι να μου πουν τώρα; Όλοι έφταιξαν. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ θέλω το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω. Μπορούν να μου το φέρουν πίσω; Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το παιδί μου. Και το βρίσκω άδικο. Είναι μεγάλη αδικία. Και ο άλλος δεν ήξερε πως να κάνει σωστά τη δουλειά του σε ένα τόσο σημαντικό πόστο. Δεν ήξερε τι του γίνεται. Πρέπει όσοι ευθύνονται να τιμωρηθούν και ότι είναι αναγκαίο να γίνει να γίνει».

Η Αφροδίτη ταξίδευε με τη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, Εριέττα Μόλχω, η οποία θεωρείται ακόμα αγνοούμενη.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση