Πε. Ιούλ 18th, 2024
Andalucia Sevilla Sucesos A Prision Sin Fianza El Detenido Por El Apunalamiento Mortal De Las Tres Mil Viviendas 1024x576
Κοινοποίηση

O φερόμενος δράστης φαίνεται να εισέβαλε σε σπίτι.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα με πυροβολισμούς στη γειτονιά της Σεβίλλης, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ…

Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Τι συνέβη

Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία έλαβε αρκετές κλήσεις στο οικοδομικό συγκρότημα «των 800 κατοικιών» στο Polígono Sur της Σεβίλλης, που ειδοποιούσαν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί μέσα σε ένα διαμέρισμα στην οδό Tierra de Rastrojos.

Ο δράστης, ήταν εκτός εαυτού και είχε κλειστεί στο σπίτι του οπλισμένος.

Η αστυνομία κινητοποίησε αμέσως την ειδική ομάδα GOES, ειδικούς σε επιχειρήσεις εξαιρετικά υψηλού κινδύνου. Ο ύποπτος, περίπου στις 7 το πρωί αφού εμβόλισε το όχημα του σε μία από τις πολυκατοικίες , ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα συγγενών του απ όπου ακούστηκαν και οι πυροβολισμοί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν μεθυσμένος , είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και βρισκόταν εκτός εαυτού. Επιπλέον ήταν σεσημασμένος.Τελικά μετά την αστυνομική επιχείρηση ο δράστης παραδόθηκε και δεν υπάρχουν τραυματίες.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για νέο περιστατικό βίας στη γειτονιά Murillo που είναι από τις πιο ταραγμένες και φτωχές περιοχές της Σεβίλλης.

ΠΗΓΗ: in.gr