Σα. Ιούλ 27th, 2024
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κοινοποίηση

Για πολλοστή φορά, ο Α.Γ.Σ. Taekwondo «Φοίνικας» Ασπροπύργου, σάρωσε τα χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων / Ανδρών-Γυναικών 2023, που διεξήχθη στις 24-25-26 Φεβρουαρίου, στο ΣΕΦ στο Παλιό Φάληρο.
Ο Α.Γ.Σ. «Φοίνικας» απέσπασε τα εξής μετάλλια:

  • Τεληγιαννίδης Πρωτόκλητος, κατηγορία Νέων Ανδρών – 75, Χρυσό
  • Τεληγιαννίδης Γεώργιος, κατηγορία εφήβων – 70, Χρυσό
  • Ποτουρίδου Αγάπη, κατηγορία 4-1 Tul, Χρυσό

Τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος προέκριναν και την εκπροσώπηση της Εθνικής μας Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνεπώς, τα αγόρια μπήκαν στην Εθνική και θα μας εκπροσωπήσουν τον Απρίλιο στο Jesolo της Ιταλίας.
Στην από κοινού τους δήλωση, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. , κ. Ιωάννης Κατσαρός, συνεχάρησαν τον «Φοίνικα» και τον Δάσκαλο του Taekwondo, Γιάννη Ποτουρίδη, λέγοντας τα εξής: «Ο Γιάννης Ποτουρίδης τα πρωινά υπηρετεί το Πυροσβεστικό Σώμα και τα απογεύματα υπηρετεί τα παιδιά της πόλης και συνεπώς την πόλη την ίδια. Τον ευχαριστούμε για τις ιδιαίτερες αυτές, μάχιμες υπηρεσίες του, και ευχόμαστε να δούμε και άλλους τέτοιους ανθρώπους να προάγουν τα χρηστά ήθη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στον Ασπρόπυργο, την «πρωτεύουσα» των βαρέων αθλημάτων στην Χώρα !»

Αφήστε μια απάντηση