Πε. Ιούλ 18th, 2024
Lotto2
Κοινοποίηση

Αυτό και αν είναι τύχη και μάλιστα διπλή… Ένα ζευγάρι Αυστραλών πέτυχε δύο λαχεία του 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε μια εβδομάδα. «Είναι πραγματικά αστεία ιστορία για το πώς καταλήξαμε να συμμετέχουμε στην ίδια κλήρωση δύο φορές», είπε ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ στο The Lot αφού επιβεβαίωσε το διπλό του τζακ ποτ, ανέφερε το News.com.au.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το ζευγάρι κέρδισαν την «τυχερή πάπια», που τους έκανε εκατομμυριούχους, μετά από ένα θυμωμένο σημείωμα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας είπε ότι η γυναίκα του είχε θυμώσει μαζί του γιατί ξέχασε να υποβάλει τους αριθμούς που είχαν διαλέξει για την μεγάλη κλήρωση. Τότε ο σύντροφος-non-grata- αποφάσισε να «παίξει τους αριθμούς δύο φορές για να αναπληρώσει». Έτσι, αγόρασε δύο δελτία ΛΟΤΤΟ σε δύο διαφορετικά περίπτερα χρησιμοποιώντας τους ίδιους αριθμούς που του είχε πει η γυναίκα του. Το αποτέλεσμα σίγουρα τους δικαίωσε καθώς κέρδισε το ΛΟΤΤΟ δύο φορές.

«Το επόμενο πρωί άρχιζε να διαβάζει τα τυχερά νούμερα ένα – ένα στο δελτίο της και τότε καταλάβαμε ότι είχαμε κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια από το ένα δελτίο. Σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να της πω και για το δεύτερο… » θυμάται ο πολυεκατομμυριούχος.

Οι πιθανότητες να κερδίσεις δύο φορές το αυστραλιανό ΛΟΤΤΟ είναι ελάχιστες, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι οι πιθανότητες αγοράς μόνο ενός τυχερού δελτίου είναι μία στο 1,845 εκατομμύρια. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μας συνέβη», είπε ο άντρας μετά το «διπλό χτύπημα» της τύχης, μεταδίδει η New York Post.

Σε αντίθεση με πολλούς νικητές του ΛΟΤΤΟ που ξεκινούν τις υπερβολές, το ζευγάρι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει την οικογένεια. «Το μυαλό μου τρέχει με όλα όσα μπορώ να κάνω για την οικογένειά μου», είπε η γυναίκα. «Μπορώ να αγοράσω στην κόρη μου ένα σπίτι. Μπορώ να φτιάξω τη ζωή των παιδιών και των εγγονών μου για το μέλλον».

Με το που τακτοποιήσουν το μέλλον το παιδιών τους, ότι μείνει από τα κέρδη θα τα δώσουν για ταξίδια του ζευγαριού στον κόσμο και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταφέρνει να βγει διπλά κερδισμένος σε μία κλήρωση λαχείων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια 70χρονη γυναίκα από το Ντέλαγουερ έγινε αντικείμενο ζήλιας όλων των παικτών του ΛΟΤΤΟ, αφού κέρδισε εξαψήφια βραβεία λοταρίας από ξεχωριστά ξυστά εισιτήρια στις 20 Οκτωβρίου 2022.

NEWSBEAST

Αφήστε μια απάντηση