Δε. Ιούλ 15th, 2024
Rokkos
Κοινοποίηση

Συγκλονισμένο το νησί της Λήμνου από τον ξαφνικό χαμό του – «Τον βρήκαμε εκεί που σκάει το κύμα. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν νεκρός», λέει ο άνθρωπος που τον ετνόπισε

Συγκλονισμένoι είναι οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήγε για ψαροντούφεκο και δε γύρισε ποτέ.

Ο φίλος του, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εντόπισε τη σορό του μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και όλο το νησί.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τον ήξερα πολύ καλά. Δυστυχώς, έτυχε σε εμένα να τον βρω και σε έναν φίλο μου. Τον βρήκαμε στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα. Νεκρό. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί. Εμείς τον βρήκαμε στις 22.00 το βράδυ. Μόλις μάθαμε ότι αγνοείται κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να τον βρει», είπε ο καλός φίλος του Νίκου Ρόκκου.

Συγκλονισμένο το νησί από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου – Τι λένε οι κάτοικοι
Ο Νίκος Ρόκκος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, αγαπητός και φρόντιζε τους γύρω του. Η εκπομπή του Star ταξίδεψε στο νησί της Λήμνου και μίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι μόνοι καλά λόγια είχαν να πουν για τον συγχωριανό τους.

«Την Πέμπτη, πριν την Πρωτοχρονιά, ήθελε να πάει για ψάρεμα ο Νίκος. Πήγε πράγματι. Του είπα να μην ξαναπάει γιατί μεσολαβούσε η Πρωτοχρονιά και δε θα μπορούσα να τα πουλήσω. Μου είπε ότι θα πάει για χταπόδια, για να έχει για το μαγαζί του. Παρασκευή τον περίμενα να με πάρει τηλέφωνο. Τον πήρα, δεν το σήκωσε και το απόγευμα έμαθα ότι έψαχναν τον Νίκο να τον βρουν!», είπε ένας ακόμα φίλος του αδικοχαμένου Νίκου Ρόκκου.

Πατέρας τριών παιδιών, ο Νίκος Ρόκκος είχε εκλεγεί και πρόεδρος στο χωριό του και θα αναλάμβανε τώρα τα καθήκοντά του.

.http://newsbomb.gr