Σα. Ιούλ 27th, 2024
27010940 2 960x600
Κοινοποίηση

Με τους σκύλους τους μαζί έφτασαν την Κυριακή το πρωί οι φιλότεχνοι στο ΕΜΣΤ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων όσοι ήθελαν θα μπορούσαν να μπουν στο μουσείο με τους τετράποδους συνοδούς τους, ακολουθώντας μόνο μια σειρά λογικών κανόνων. Τα ζώα έπρεπε να έχουν βιβλιάριο υγείας, να υπάρχει μέριμνα για ένα σακουλάκι σε περίπτωση ατυχήματος και να τα κρατούν από το λουρί οι κηδεμόνες τους σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης. Την ίδια ημέρα, αλλά το απόγευμα στην διάρκεια παράσταση της κατάμεστης Λυρικής Σκηνής, τέσσερις (ναι 4!) φορές χτύπησαν κινητά τηλέφωνα, με την μία φορά μάλιστα να μην το κλείνει κανείς και τα κουδουνίσματα να συνεχίζουν για ώρα αδυνατώντας κάποιοι να ακολουθήσουν ένα μοναδικό και απόλυτα λογικό κανόνα. Κλείνουμε τα τηλέφωνά μας στην διάρκεια κάθε παράστασης, από σεβασμό στους καλλιτέχνες αλλά και τους υπόλοιπους θεατές. EPA/GEORGE VITSARAS

Τί φέρνει ο πελαργός;

Είναι γνωστό ότι κουβαλάει διάφορα με το ράμφος του. Εξού και η «βολική» για τους αμήχανους γονείς ιστορία ότι τα μωρά έρχονται κάπως έτσι. Το μόνο όμως που φέρνει πια ο πελαργός από τις πλημμυρισμένες από τις πρόσφατες βροχές του Nidda στην Γερμανία είναι οι βρωμιές μας.

Διπλά

«Κορίτσι» είναι το δημιούργημα του καλλιτέχνη Philippe Maindron, ένας πύργος του Αϊφελ, δέκα φορές μικρότερος από τον κανονικό με το όνομα Eiffela, φυσικά στο Παρίσι.

kathimerini.gr