Τε. Ιούν 12th, 2024
27221053 1 960x600
Κοινοποίηση

Δέσμες λέιζερ, θέατρο και χορός. Ολα μαζί για μια παράσταση που μιλά για την γέννηση της Ευρώπης και τις σχέσεις των ανθρώπων και ανεβαίνει σήμερα στο Κέντρο Σύγχρονης Δημιουργίας της Μαδρίτης Matadero, από τους Sharon Fridman και Luis Luque.EPA/Javier Lizon.

Ηλιοβασίλεμα στην Σρι Λάνκα

Φορτωμένο το ποδήλατο με καλούδια. Πλαστικά με εντυπωσιακά χρώματα και γεμάτα αέρα για να τραβήξουν εύκολα την λαχτάρα των παιδιών. Στις οικογένειες που κάνουν βόλτες κοντά στην δύση του ηλίου ποντάρει ο πλανόδιος πωλητής για τον επιούσιο, με τα παιδιά να ζητούν και οι γονείς να ενδίδουν στο εφήμερο παιχνίδι.

Βασιλικά γλέντια

Μόλις πάντρεψαν την κόρη τους οι βασιλείς της Ιορδανίας και ακολουθεί ο μεγάλος γιος τους. Ετσι η Βασίλισσα Ράνια μόλις ξεκίνησε τις εκδηλώσεις (μεταξύ κυριών) για τον γάμο που θα γίνει την πρώτη του Ιούνη στο Αμάν, έχοντας στο πλάι της την μέλλουσα νύφη της Rajwa Al Saif, κόρη Σαουδάραβα επιχειρηματία.

Με σκοπό τις εντυπώσεις

Το ένα μετά το άλλο παρελαύνουν τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Οχι, καμία σχέση με τον κινηματογράφο δεν έχουν. Είναι όμως η ιδανική συνθήκη να προωθηθούν καριέρες αλλά και να διαφημιστούν προϊόντα πολυτελείας, όπως φυσικά πανάκριβα κοσμήματα που πλασάρονται στις καλύτερες βιτρίνες (τον λαιμό καλλονών που θα φωτογραφηθούν και η εικόνα τους θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο). Ολα καλά και άγια. Τον καημένο (τους καημένους μάλλον) που θα κάθεται πίσω από την εικονιζόμενη κυρία στην προβολή γιατί δεν τον σκέφτηκε κανείς;

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr