Σα. Ιούν 22nd, 2024
Mairi Xronopoulou
Κοινοποίηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτήν την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πάρτι της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Έπειτα, στις 13.30, η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.