Σα. Μάι 18th, 2024
384530034 2600863436785191 8873640877488144490 N
Κοινοποίηση

Με τεράστια επιτυχία και μετά μουσικής, δια στόματος, Θέμη Αδαμαντίδη, ολοκληρώθηκε, η κεντρική ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής, στη «Μάχη για την Αττική», Φίλιππου Καμπούρη.

Μία λαοθάλασσα κόσμου, συγκεντρώθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην πλατεία Συντάγματος, όπου μετά την ομιλία του Φίλιππου Καμπούρη, ακολούθησε, η παρουσίαση των υποψηφίων του, ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που ενωμένοι όλοι μία φωνή, μαζί με τον κόσμο, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, προκαλώντας, ρίγος και «κύμα» συγκίνησης!

«Το όραμα μου είναι ξεκάθαρο. Μια καλύτερη Αττική. Μια Αττική που θα υπάρχει κοινωνική μέριμνα χωρίς διακρίσεις. Που θα είναι ασπίδα για να προστατεύει τους πολίτες. Μία Αττική που δεν θα κινδυνεύει από πυρκαγιές και πλημμύρες.

Μία Αττική που οι πολίτες θα ζουν με ασφάλεια. Μια Αττική που θα πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο χάρτη για την ιστορία της, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα μπορώ να σταθώ δυναμικά απέναντι σε όποιες προκλήσεις μου παρουσιαστούν, με ήθος, εντιμότητα και εργατικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο υπ. Περιφερειάρχης- «Μάχη για την Αττική», κερδίζοντας το χειροκρότημα, του κόσμου! Μετά το τέλος της ομιλίας του, ακολούθησε συναυλία, με τον σπουδαίο Θέμη Αδαμαντίδη, όπου προκάλεσε ντελίριο, στην πλατεία Συντάγματος.