Σα. Ιούλ 27th, 2024
Epeisodia2
Κοινοποίηση

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις άγριες συμπλοκές μετά την επιδρομή των οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 22χρονου.

Σοκάρουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από τις άγριες συμπλοκές έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μετά από επιδρομή των οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας και την επίθεση σε αμέριμνους φίλους της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena.

Από τα επεισόδια, ένας 22χρονος φίλος της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του, καθώς υπέκυψε στα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μετά από χτυπήματα που δέχτηκε έξω από το γήπεδο.

Συνολικά, τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Από την αστυνομία έγιναν πάνω από 90 συλλήψεις.

Νέο VIDEO που ήρθε στη δημοσιότητα από μαγαζί έξω από την OPAP Arena την ώρα της επίθεσης των οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, δείχνει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν, τις μάχες σώμα με σώμα, τη χρήση φωτοβολίδων αλλά και τα αντικείμενα που είχαν πάνω τους οι Κροάτες οπαδοί

Ένα άλλο βίντεο από την στιγμή που Κροάτες οπαδοί κάνουν επιδρομή στην πλατεία έξω από την OPAP Arena, είναι σοκαριστικό.

Τρίτο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τις τις συμπλοκές με καδρόνια κι άλλα αντικείμενα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

.