Σα. Ιούν 22nd, 2024
Japan 2 768x472 1
Κοινοποίηση

Η ιαπωνική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε μια γυναίκα και τους γονείς της σε μια περίεργη υπόθεση αποκεφαλισμού. Η σύλληψη έγινε τρεις εβδομάδες μετά την ανεύρεση ενός ακέφαλου σώματος σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Mετά από εντατικές έρευνες της αστυνομίας το κρανίο του θύματος βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας των υπόπτων.

Η αστυνομία στο νησί Χοκάιντο ανακοίνωσε σήμερα (25/7) ότι συνέλαβε τη Ρούνα Ταμούρα, 29 ετών και τον πατέρα της Οσάμου Ταμούρα, έναν 59χρονο ψυχίατρο, την προηγούμενη ημέρα ως ύποπτους για συνωμοσία για τον αποκεφαλισμό του θύματος σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τη μεταφορά του κομμένου κεφαλιού του στη μέση της νύχτας μεταξύ 1ης και 2ας Ιουλίου. Το θύμα έχει ταυτοποιήθεί και πρόκειται για τον 62χρονο Χιτόσι Ούρα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το κίνητρο για τη δολοφονία και αρνήθηκε να πει εάν η γυναίκα και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ύποπτη αντιμετώπιζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

O 62χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε αρχικά και αποκεφαλίστηκε μετά τον θάνατό του, όπως ανέφερε η εφημερίδα Asahi Shimbun, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

ertnews.gr