Σα. Ιούλ 27th, 2024
Thessaloniki 6 640x426
Κοινοποίηση

Η αιτία θανάτου της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στο διαμέρισμά της ,στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστή μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε

Μια συγκλονιστική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της 42χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Την 42χρονη, την οποία βρήκε νεκρή ο αδερφός της μέσα στο διαμέρισμα που έμενε, φέρεται να τη δολοφόνησε ο πατέρας της, γιατί δεν άντεχε να την βλέπει να ταλαιπωρείται από την ασθένειά της.

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο δράστης στραγγάλισε, με τα ίδια του τα χέρια, τη 42χρονη κόρη του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Σημειώνεται πως ο 69χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το έγκλημα φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας ένα ψαροντούφεκο με το οποίο αυτοτραυματίστηκε. Ο 69χρονος φέρει τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του θα αποφασιστεί εάν η απολογία -κατόπιν και της προθεσμίας που δικαιούται- θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης (24/10) στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η παθούσα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ για τις μετακινήσεις τις χρησιμοποιούσε συχνά ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο.

Kατά τις ίδιες μαρτυρίες, είχε σε μόνιμη βάση οικιακή βοηθό που την φρόντιζε, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας τη φρόντιζαν ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Όσον αφορά το κίνητρο του εγκλήματος, ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν άντεχε άλλο να βλέπει την κόρη του να ταλαιπωρείται.