Δε. Ιούλ 15th, 2024
Troxaio Peraia
Κοινοποίηση

Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση στη Θεσσαλονίκη το ένα αυτοκίνητο ανατράπηκε

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη. Ο απολογισμός από το τροχαίο στο σημείο ήταν τραγικός.

Ένας 24χρονος που επέβαινε στο όχημα που ανατράπηκε ανασύρθηκε νεκρός. Τα δίδυμα αδέρφια απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα από το δεύτερο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο. Ο κίνδυνος για τις ζωές τους δεν έχει περάσει. Με στενούς συγγενείς τους, να ελπίζουν για μια θετική εξέλιξη…

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο, με πολλούς στη γειτονιά να ξυπνούν από τον θόρυβο της σύγκρουσης και τις φωνές που ακούγονταν στη συνέχεια.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 03.30 τη νύχτα στον δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Μηχανιώνα. Στο ύψος της Περαίας, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 24χρονος και να τραυματιστούν σοβαρά δύο 23χρονα δίδυμα αδέρφια.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το ένα όχημα αναποδογύρισε και κατέληξε εκτός οδοστρώματος, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο 24χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκίνητου, ενώ τα δύο τραυματισμένα αδέλφια διακομίστηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται.