Σα. Μάι 25th, 2024
Plevris 3
Κοινοποίηση

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις

Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου, όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Ο υπουργός στις 3:20 το μεσημέρι προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του «Λαϊκού», το οποίο είχε Γενική Εφημερία.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε «έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος» στο αριστερό μάτι του καθώς και «στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού».

Στον κ. Θάνο Πλεύρη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ του συστάθηκε θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Στη συνέχεια αποχώρησε από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του. Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση. Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής Παπαδάκης Δημήτριος Ροΐδης Θεοφάνης Μίχα Μαρία»