Τε. Ιούν 12th, 2024
[363543] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ" (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Κοινοποίηση

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειοθεματική εκδήλωση για την Υγεία με τίτλο «Μαζί για το Ε.Σ.Υ.». Η εκδήλωση πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από το παγκρήτιο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο Ηράκλειο, με αιχμή του δόρατος τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τα προβλήματα λειτουργίας στα νοσοκομεία καθώς και στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναμένεται να αφιχθεί αύριο στο Ηράκλειο, όπου θα παραμείνει και την Πέμπτη, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί το πρόγραμμα της διήμερης παραμονής του στην γενέτειρά του. Ωστόσο, αύριο θα μιλήσει στην θεματική εκδήλωση για την Υγεία που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα, στον κινηματογράφο Αστόρια.

Εισηγητές στη θεματική εκδήλωση θα είναι οι:

– Άγις Τσουρός, “Η στρατηγική για ένα σύγχρονο ΕΣΥ”, Πρώην Διευθυντής Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία Ευρωπαϊκού Γραφείου Π.Ο.Υ., Επισκέπτης Καθηγητής Imperial College London – Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Durham.

 Νίκος Τσακουντάκης, “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη”, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, Δ/ντής ΕΣΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

– Νίκος Ανδρουλάκης, “Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας – Ισχυρά Νοσοκομεία”, Παθολόγος-Ογκολόγος, Συντονιστής Δ/ντής ΕΣΥ Ογκολογικού Τμήματος Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 Κατερίνα Κουτσογιάννη, “Тα προβλήματα του ΕΣΥ από την σκοπιά των ασθενών”, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.