Σα. Ιούν 22nd, 2024
Taekvonto2
Κοινοποίηση

Πώς δρούσε από το 2009-2020 – Τα πέντε κορίτσια έχουν σήμερα ενηλικιωθεί

Συνελήφθη ένας 44χρονος προπονητής πολεμικής τέχνης στην Ηλιούπολη με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, με θύματα ανήλικα κορίτσια μεταξύ 12-16 ετών.

Τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020 ο 44χρονος προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους, είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Την Παρασκευή στον ανακριτή
Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει την ερχόμενη Παρασκευή ο προπονητής ταε κβο ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση