Δε. Ιούλ 15th, 2024
Thumbnail 488 1200x630 72 1024x538 1
Κοινοποίηση

«Ήρθαμε για να μιλήσει με την πρώην σύζυγό του»

Ο 29χρονος άνδρας, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, επισκέφθηκε την περιοχή -όπου διαμένει και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους –όπως υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο αδελφός του, που σημείωσε μεταξύ άλλων, πως ο Άγγελος, το τελευταίο διάστημα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ήρθαμε αργά το βράδυ του Σαββάτου, με τον αδερφό μου συναντηθήκαμε στο ΚΤΕΛ στην Αθήνα και μετά ήρθαμε εδώ. Μας φιλοξένησε η ξαδέλφη μας που μένει στο Βαρθολομιό. Ήρθαμε για να μιλήσει με την πρώην σύζυγό του που είχαν χωρίσει. Την Κυριακή το πρωί, πίναμε καφέ και ξαφνικά έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Άφησε όλα τα πράγματά του σπίτι, και το κινητό του. Κάνουμε έκκληση να βρεθεί ο αδερφός μου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και πολύ καλά. Έχει και ένα μικρό αγοράκι, 9 χρόνων».

Ο Άβντιου Άντζελο, έχει ύψος 1.85, έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση