Κυ. Μάι 19th, 2024
Varoufakis In 0205 Scaled
Κοινοποίηση

πάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν μπορεί να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης» μαζί του, έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Με θλίβει να βλέπω μία ηθική κατηφόρα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε συνέντευξη Τύπου από την Κόρινθο.

Κατά την επίσκεψή του στην Κόρινθο, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Θα πω αυτό που λέει η καρδιά μου. Λυπάμαι γιατί για κάποιο καιρό συμπορευτήκαμε όμορφα σε έναν ωραίο αγώνα. Για οποιονδήποτε έχω συμπορευτεί σε έναν ωραίο αγώνα με θλίβει να βλέπω μία ηθική τσουλήθρα. Μία ηθική κατηφόρα. Δεν θα πω τίποτε άλλο».

Δείτε το βίντεο του KorinthosTV:

Σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, την Πέμπτη (04.05.2023), ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε πει για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Οι προσωπικές μας σχέσεις δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο από το ’15. Είμαστε ευγενείς ανταλλάσσουμε μια καλημέρα, αλλά με τον άνθρωπο που ηχογραφούσε τις συνομιλίες μας και την ώρα που εμείς δεινοπαθούσαμε να σώσουμε τη χώρα αυτός κοίταζε να βγάλει ένα βιβλίο και μια ταινία για να κάνει ήρωα τον εαυτό του και να κρεμάσει τους τότε συντρόφους του ως προδότες, δεν μπορεί να υπάρξει μια σχέση εμπιστοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr