Κυ. Ιούν 16th, 2024
Poyet Ollandia
Κοινοποίηση

Ο ομοσπονδιακό τεχνικός του αντιπροσωπευτικου μας συγκροτήματος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας σε περίπτωση που βρέχει στα τελικά του Euro 2024 στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της Εθνικής ομάδας τόνισε:

“Αν ήταν ήδη υψίστης σημασίας η πρόκριση μας, μετά τη χτεσινή κλήρωση και ξέροντας τον πιθανό όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουμε, την καθιστά ακόμα σπουδαιότερη. Η δυνατότητα να κάνουμε πρεμιέρα σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Τουρκία, η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η μέτρηση των δυνάμεών μας ενάντια στην Τσεχία, αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο EURO.

Αλλά φυσικά έχουμε μεγάλο σεβασμό και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των play offs, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στην έδρας μας στις 21 Μαρτίου.

Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο, στο οποίο όλοι όσοι συμμετάσχουν θα είναι ενθουσιασμένοι. Οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα αν καταφέρουμε να προκριθούμε από τα play offs”.

newsbomb.gr