Κυ. Μάι 26th, 2024
Alkis3
Κοινοποίηση

“Κόλαφος” η πρόταση της εισαγγελέως για τους 12 κατηγορούμενους για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. “Τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα”

Για “προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος επίθεση με ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων”, κάνει λόγο η πρόταση της Εισαγγελέως, Κυριακής Κλιάμπα, στην δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε ό,τι αφορά τους “δώδεκα” η κα Κλιάμπα είπε ότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι καλά παιδιά, διότι, όπως είπε, τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα, δεν είναι αρματωμένα σαν αστακοί, αντίθετα, οι πέντε νέοι δεν είχαν τίποτα επάνω τους παρά μόνο ένα αναψυκτικό.

Αυτή την ώρα, μέλη του Ερασιτέχνη Άρη, το προσωπικό, οι προπονητές και αθλητές, είναι συγκεντρωμένα έξω από τα δικαστήρια, γι’ αυτό και τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 ως τις 12:00.

Η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 2 Ιουνίου, αλλά η Εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Κλιάμπα, είχε γνωστοποιήσει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και τους παριστάμενους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη.

Είχε προαναγγείλει δε, ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.